Imorgon Blir Det GBG

Hejsan!
Idag har de vart en hård dag. Vaknade på morgonen för att röra mig till träningen, ställde mig på vågen och vägde 83.8 kg. Jag åkte till Hilti och trände. Dom som var där var Jag, Joar, Hjalmar, Stefano, Syna, Papy, Ganii och Hakim. Och självklart Pappa


Direkt efter träningen åkte jag och Pappa till Peter Lövgren. Vi fick lite nackar och ryggar knäckta, och som sagt utan Peter hade det inte funkat! Så nu är man 'Fit for fight' till Göteborg.

Sen vart det hemgång för att äta något litet  och vila upp sig till nästa träning kl 15.30 på Hilti än engång.
Då var det träning med Pappa och Micke, en mycket nära vänn till familjen. Så Pappa körde slut oss på plattor.

Var hemma igen runt 18.00 och kom på att det vore riktigt skönt efter passen att gå till Högdalsbadet för att basta och mjuka upp musklerna lite med lite värme, som vi inte får i de här hemska landet. Jag knallade dit och var i bastun ca 30-40 minuter. Vilket var superskönt! Vägde mig på en våg badet hade där och vägde 81.7 kg. Nu på kvällen har jag då belönat mig med lite vätska. Så just ju känns det riktig bra och är grymt taggad till turneringen.

Eftersom vi åker till Göteborg imorgon runt halv 12 tiden så kommer jag ej kunna uppdatera bloggen på 3-4 dagar. Men så fort jag kommer hem så kommer jag självklart komma med lite info om matcherna och hur allting har gått.

Tack för ni läser mig blogg och jag hoppas ni uppskattar den. Ha en trevlig helg och vi hörs snart igen!
Må Bäst!

ENSAM ÄR INTE STARK!

Två Träningar Klara

Idag har det varit en tuff dag.
Det började med att vi alla körde på Hilti (som varje morgon) med Pappa Torsten. Vi körde uppvärmning, olika magövningar, armhävningar sen lite avslappningsskugg. Och i avslappningsskuggen körde vi lite teknik. efter det vart det olika intervaller utan vila, snustorr blir man ju i käften men de e bara gasa på. Det var en skön men samtidigt jobbigt pass. På den träningen var det Jag, Johannes, Joy och Fredrik samt två match boxare från Tensta BK, Pamela och Syna!


Träningen på eftermiddagen var även den på Hilti. Då var det bara jag och Johannes som körde, ett så kallat psykopatpass. Det var egen uppvärmning sen på med 12 ronder intervall skugg. Och i varje rondpaus 20 sit-ups.
Super bra träning av Pappa som är specialist på sådana träningar.

Så nu är jag hemma och tar det lugnt. Vägde 83.6 efter träningen så det känns stabilt inför Göteborg. Ikväll blir de nog bara kött men inga kolhydrater.


Fight clean, fight hard!


ENSAM ÄR ALDRIG STARK

Två Träningar Idag

Tjabba!
Imorse var det träning på Hilti som vanligt. Det vart en rolig teknikträning men ändå vart man helt slut. Idag på Hilti var det Jag, Johannes, Joar, Joy och Christoffer. Riktigt kul stämning som vanligt!
Efter träningen åkte jag och Johannes hem till mig för att äta och ladda upp till nästa pass, Tensta BK. Vi båda slockande efter maten och vaknade upp i tid för att röra sig mot nästa träning som var enbart sparring mot andra klubbar.











Jag fick sparra mot två killar, Tommy Haddad från Järfälla BC och Kevin Källving från Narva. Det gick bra för mig på sparringen och känner mig redo för Göteborg på fredag, då första matchen kan bli av.

Jag äter bättre nu och lite mindre portioner, idag efter kvällspasset vägde jag 83.8 kg så det är helt okej när första invägningen är på fredag.


God natt, keep on fighting!

ENASM ÄR INTE STARK!

Riktigt Skön Söndag

Idag är det ju söndag och det har varit en riktigt skön och lugn dag. Jag åkte till Johannes idag i Tumba och tog de lugnt. Jag fick ett eget litet firande av honom. Det var riktigt kul. Vi kollade lite boxning på datan, käkade lite och spöade på varandra i Fight Night 2004PS2. Det var riktigt kul, vårt derby blev, James Toney (Jag) Vs. Evander Holyfield (Johannes).


Imorgon börjar satsningen till ACBC, Göteborg. antingen två eller tre pass imorgon. På morgonen blir det Hilti som vanligt kl 10.00. Så blir det kanske ett pass på eftermiddagen på Hilti igen, sen sparring på Tensta BK kl 18.00
Hur som helst är det bara att ta sig igenom det. Jag har även ett par kilo att gå ner, så det blir skönt med att rensa kroppen med träning.

Hörs imorgon. Sov Gott!


ENSAM ÄR INTE STARK!



Match i Vårgårda För TT

Hejsan!
Än engång vart det tyvärr ett sent inlägg. Men kom hem för ett litet tag sen från Vårgårda, som ligger långt härifrån (ca. 4 timmar med bil). Fem stycken från Tensta BK hade fått match, det var Johannes Torres, Farhan Mohammed, Yassin Ali, Victor Mourad och Kiavash Sarafraz. Det resulterade i fyra vinster och en enda förlust. den förlusten vad med domar rösterna 2-1! Farhan Mohammed fick pris som "Galans Bästa Boxare"! Tensta BK blev vald till "Bästa Lag/Klubb". Alla som vann, vann på poäng och gjorde tuffa samt bra matcher. Sen får vi absolut inte glömma Victor som inte fick segern hos domarna, jag såg bara sista ronden och då körde han väldigt bra! Stark insats av Tenstas Victor "Victory" Mourad!














Tyvärr hade jag inte bilder från alla matcher, hjälpte till att värma och hämta handskar så han bara foto de två sista matcherna.

Tack Pappa Ahlin, Tonton Semakala och Johannes "Joe" Beyeen för bra coaching och en fin dag!

Lyckad dag för Tensta BK, men massa fina matcher. På torsdag åker vi till Göteborg. tre dagarsturnering. Det kommer bli kul. Nu har jag en hård träningsvecka framför mig för nu ska de bli massa hårda träningar och mindre mat. Nu är det fokus som gäller!

God natt!


ENSAM ÄR ALDRIG STARK!







Träning & Helg

Träningen imorse var grym! Det blev uppvärming, massa mag övningar och armhävningar och så 10 ronder skuggboxning med olika intervaller och uppgifter, lite säck för alla förutom för mig och Johannes som skulle sparra lätt för att Johannes ska ha avståndet till imorgon. Extremt jobbig träning. Men jag vet att Mr Torsten Ahlin kan ännu värre! Och det kommer ju jag och Johannes få smaka på, på eftermiddagspassen nästa vecka i två dagar (måndag och tisdag). Johannes körde lite egen uppvärmning idag med svettdräkt. Men Pappa fick in han på våran skugg ändå. Idag på träningen var det relativt mycke folk, jag, Johannes, Joar, Hjalmar, Stefano, Lii, Kristian Och Hakim!












Tack Jannika Navjord för de fina bilderna!


Imorgon kl 06.30 ska jag och Johannes Torres möta Pappa Ahlin i Gubbängen för där ska vi möta Tonton för att åka till Tidaholm eller någonstans i närheten. Johannes ska ha match. Det blir super kul. Och han kommer mosa snubben! Johannes har sett bra ut på träningen hela veckan, med bättre teknik, bra fokus och stark vilja.
Så nu är det bara gå in för att göra sitt jobb.

Det är helg och lite skön vila. Tack vare Pappas träning idag så känner man sig förtjänt av lite vila.
Sen nästa vecka blir de hårdträning fram till torsdag då vi i Tensta BK åker och gör Göteborg osäkert!

Trevlig helg!


ENSAM ÄR INTE STARK!


Boxning

Hejsan!
Skrev inte igår för att jag hade fullt upp, på morgonen var det träning sedan var det bara att åka hem för att fixa och trixa lite. Och kl 17.30 börjarde jag mitt pass på jobbet. Så nu har jag tid att skriva. Idag hade vi träning kl 9.00 på Hilti. Jag fick reda på igår att min motståndare i Tidaholm har dragit sig ur. Andra gången på två helger! Dagens pass var tungt men som alltid kul och upp piggande. jag sov ca. 4-5 timmar inatt p.g.a. jobbet. Kom hem vid halv 3. Efter träningen var det bara rulla hem och vila. Och jag total slocknade efter ett litet tag.
Hjalmar har snackat om att trycka upp "Team Ahlin" loggan (som Fernando Muños har gjort) på t-shirts och få ut till dom som tränar med oss. Vilket vi ska kolla upp och kolla hur man ska göra med loggan och tröjor och så. Det blir säkert jätte bra! Super kul idé Hjalmar!


Imorgon är det träning kl 10.00 på Hilti så nu laddar jag för den. Johannes Torres går match på lördag så han kör lätt imorgon. Bara för att svettas lite. För viktens skull.

Skriver mer senare eller så skriver jag imorgon.

ENSAM ÄR INTE STARK!





Träning & Födelsedag

Tjena!
Idag fyller jag 20 år. På träningen idag på Hilti fick jag en födelsedagsträning. Det innebär att man får sparra alla som är på klubben den dagen. Men på olika förutsättningar beroende på vem man kör med. På träningen idag var det Jag, Johannes, Joar, Hjalmar, Jannika och Sofie. Jag fick börja sparringen mot Jannika som är en riktig igel och slår bra och mycket. Efter henne var det Joar som fick puckla på mig. Vilket jag tror han gillade. Sen var det Sofies tur, hon körde på i bra tempo. Efter det var det Hjalmar då vart det vanlig sparring och jag fick slå tillbaka. Innan skulle jag bara gå undan. Sist men inte minst var det Johannes, så körde vi i tre ronder som var mellan 5-10 minuter långa. Så lite fina märken har jag ju fått!




Efter träningen så åkte jag och Pappa till Peter Lövgren, som knäckte lite rygg och nacke på oss. Peter är en riktig super kompis som har hjälpt oss i alla väder och kläder! Utan honom hade varken jag eller Pappa funkat!


Nu ska jag och Pappa iväg och träffa Kent Einarsson (AEEB) och äta en liten födelsedagsmiddag! Det blir jätte trevligt!

Och jag måste få tacka för de fina presenterna jag har fått. Jag fick massa godsaker av Jannika, Hjalmar och Lii! Och så fick jag en jätte mysig tavla av Pappa, med massa foton som det var massa nära vänner och familj till oss som korten var på. Stort Tack!


ENSAM ÄR INTE STARK!

Två Träningar Klara

Förlåt att jag skriver så sent. Kom precis hem från Tensta BK.
Men tränade som vanligt på Hilti på morgonen. Det var kul stämning idag på Hilti. Två nya som kämpade på jätte bra! Så det var skojigt!


Kvällsträningen på Tensta BK var normal men rolig för allt folk! Folket i Tensta är sköningar! Alltid bra strämning.
Fick reda på att de finns möjlighet att jag får match på lördag i typ Tidaholm. Mot vem vet jag inte. Tonton skulle höra av sig senare och berätta hur det blir.

 

 
(Tyvärr e de en gammal bild från Tensta, glömde kameran)


Nu börjar allt med vikten igen! vägde 84.0 när jag kom hem efter träningen. Så det är bara ca. tre kg jag måste gå ner till lördag vilket e skönt. Det kunde ju vara värre. Så nu börjar diet och mattänk! Trist men vad gör man inte för att få match.

Nu ska jag gå och sova, vila upp mig till imorgon kl 9.00 på Hilti.
Må Bäst!


ENSAM ÄR INTE STARK!


Lördag


Hejsan!
Den här lördagen har varit händelserik! Dagen började med invägning på Djurgårdens IF för våra diplomare och matchboxare från Tensta BK. Alla fixade invägningen utan problem. Av tre diplomboxare så vann två, och Ahmed som förlorade, förlorade en jämn match. Sinah och Alex gjorde jätte bra matcher och var helt överlägsna! Sen matchboxarena Victor Mourad och Kiavash Sarafraz gjorde båda gryma ma matcher. Victor mötte en hemmaboxare och förlorade med poängen 1-2. Kiavash mötte en mer rutinerad boxare än han själv och gjorde en bra match och vann med poängen 2-1. Grattis Tensta!
Det var Jag, Pappa, Farhan Mohammed, Samuel och Simon som hjälpte Tensta boxarna fram till matcherna med uppvärmning och massage.



Nu är det kväll, jag och Simon är hemma hos mig och tar det lugnt. idag är det sista onyttiga dagen innan jag börjar med att hålla bättre kost. Så vi festar med läsk, choklad och bullar! Underbart! Och ni som känner mig ganska bra vet ju vilka bullar jag är torsk på, GIFFLAR!


Ha en trevlig och skön Lördagskväll!

ENSAM ÄR ALDRIG STARK!

 


Helgen Är Här

Idag har vi hunnit med två träningar. På morgonen körde gänget och jag på Hilti, där Pappa körde teknikträning. Vilket var super skoj! Mycket nya tankar och idéer.
Andra träningen så hjälpte jag och Pappa med att hålla i en träning i Ektorp Centrum. Vi körde boxningsträning på en Choy Lee Fut Kung Fu klubb. Vi körde uppvärmning, mage, teknik och lite sparring. Mycket nyttigt och kul!





Jag träffade Tonton i morse för att hämta Matchböcker och massa saker till matcherna på Djurgårdens IF. Det är tre stycken diplomboxare och två stycken matchboxare. Tonton åker med två tjejer (Angelique och Lii) till en tjej turnering i Borås. Så det är Team Ahlin som får hjälpa till imorgon.


Så nu sitter jag med Simon (bästisen från första klass) och tar det lugnt. Han ligger i lumpen men är hemma nästan varje helg så man måste ju passa på att träffa honom!

Och så vill jag tacka Fernando Muñoz för Team Ahlin bilden han fixade till mig och min blogg!!!




Dagens Träningar Klara

Idag vart det två träningspass.
Första träningspasset var på Hilti, som innehöll uppvärmning, lätt skugg och till slut lite sparring. Vi skulle köra lättare idag p.g.a. att Catapulco (Angelique Öhman) har match i helgen i Borås. Men sen kom MMA fightern Papy Abedi in på Hilti o ville köra plattor med pappa och sparras. Självklart sparrar man, det som är så kul!
Vi körde 4x3 minuter.

Eftermiddagspasset var på BK Örnen. Det kom inte så många dit, men det vart iallafall jag och 4st till.
Vi värmde upp och skuggboxade i 3 ronder sen gjorde vi oss klara för sparring. Först vart det sparring med Bashir Hassan i 2 ronder. Mycket kul att köra med Bashir, han är mycket rutinerad och har fantasifull boxning. Sedan hoppade jag in mot Badou Jack i 3 ronder. Badou är proffsboxare och har just nu 3-0, 2 ko's i proffsrecord. Sveriges framtidshopp inom proboxningen idag. Han har själv match 14:e November i Finland. Så det är verkligen ett namn att följa! Ni kan även kolla in hans hemsida som finns på mina länkar eller hans blogg på fightplay.tv.



Gänget från kvällspasset
f.h. Mauricio Inostroza Sanchez, Bashir Hassan, Walter Mohr, Jag, Badou Jack & Modo Sallah


Match Inställd!

Matchen på Lördag (17/10) blir inte av! Så på lördag får man agera tränare. Det blir kul det oxå att hejja fram sina vänner från klubben. Nu siktar jag på ACBC i Göteborg den 30:e oktober. Som är en 3-dagars turnering.
Det kommer internationellt motstånd så det blir skoj!


Idag har det varit en rolig dag, har chillat hela dagen med Johannes Torres, oxå en boxare i Tensta som tränar med mig på Hilti Stockholm. Han tog mig till det berömda Robbans Pizzeria i Graven (Tumba). Dom va gryymt stora och goda! Vi åt 1 ½ var.
Sen rullade vi hem till honom och softade ner och kollade sjukt roliga klipp på youtube och lite Family Guy!



Imorgon sätter träningen igång igen. kl 9.00 på Hilti Stockholm med min kära pappa som plågar oss! Sen kl 17.00 är det träning med stadslaget på BK Örnen.

Är sjukt taggad på match igen! men måste vänta ca 2½ vecka till nästa. Men det är det väll värt. Saknar rampljuset redan, fast det bara var 6 dagar sedan jag gick match.

Må Bäst!!

ENSAM ÄR ALDRIG STARK!

 

 

 



 


Fight Schedule!

Kommande Matcher/Turneringar

17:e Oktober | Djurgårdens Boxningslokal, Sthlm
Vs. TBA

30:e Oktober - 1:a November | ACBC, Göteborg
Turnering

Förhoppningsvis
16:e November - 27:e November | Brasilien
2 Matcher
Vs. TBA
Vs. TBA



Oscar Ahlin

Hejsan!
Jag heter Oscar och boxas för Tensta BK och tränar på Hilti Stockholm.
I min blogg kommer ni kunna följa mig under min boxningskarriär, mina träningar och mitt liv. =)



En träningsvecka för mig innehåller självklart mest ren boxningsträning. Jag tränas av min pappa, Torsten Ahlin och Tonton Semakala.

Torsten Ahlin: Har över 200 amatörmatcher med ett flertal vinster i de Svenska landslaget. Torsten är även Sveriges genom tiderna äldsta Proffsboxare.

Tonton Semakala: Har i sin amatörkarriär flera SM guld och ett VM brons. Som Proffs har han ett record på 17-1, 4 ko's.



Jag vill samtidigt tacka Peter LövgrenLövgrens Chiropraktorklinik för all hjälp med skador så de finns möjlighet att jag kan utöva idrotten jag älskar!

Stort tack till Hellstone Music som har hjälpt mig med spons i form av kläder samt ekonomisk hjälp vid tävlingar utomlands!

Sist men absolut inte minst, AEEB AB (AE Einarssons byggnads AB) som hjälper mig varje dag med olika saker. Utan Kent & Annika Einarsson skulle inte jag kunna boxas på den nivån jag gör just nu!

Och självklart TACK till alla som gillar min boxning och stöttar mig! Ni är många som hjälper till och stöttar mig!

ENSAM ÄR INTE STARK!




RSS 2.0