Hilti Träning

Hejsan!
Idag kl 9.00 var det träning på Hilti. Det var jag, Johannes och Sofie där. Självklart var Pappa där och körde oss. Kl 11.00 kom UFC fightern, David Bielkheden och ville köra plattor med Pappa. Och jag säger bara j*vlar vad dom körde. Grymma slag från David, och verkligen grymt jobbat av Pappa som pressade upp tempot på plattorna. Det vart en stenhård timma för dom båda. David går match nu på lördag i Finland. Efter det åker han till Miami, när han kommer hem den 5:e December så kommer David börja köra boxningen med oss på morgonen. Super kul! Det kommer höja stämningen och träningsviljan ännu ett steg (om inte fler). Bra jobbat idag Pappsen och David!


Lycka till David och kör hårt!!!




ENSAM ÄR INTE STARK!


Sista dagarna i Brasil, Hemresa & Hilti Träning

Hejsan!
Haft saker att göra så har tyvärr inte skrivit på några dagar. Vi har sista matchdagen i Brasilien, där mötte jag Yamaguchi Florentino. Förlorade matchen på poäng men det var en rolig match. Kul att möta bra motstånd oxå.





Dagen efter det var vi på stranden ca. 1½ timme bilresa från Sao Bernardo. Det var ca. 30 grader, molnigt och lite regn. Trots det så brände man sig lite på axlarna.






Sen var vi framme vid sista dagen i Brasil! Vi tränade sista träningen med Brasilianska landslaget och tog farväl. Sen var det ca. 20 timmar resa hem.











Sen har vi dagens Hilti träning, kl 9.00. Underbart att vara tillbaka! Jag, Pappa, Johannes, Christoffer och Stefano var där. Vi körde lite lätt som tur var, men det var super härligt. Har saknat allt här hemma, även om man självklart saknar vissa saker i Brasilien. Borta bra men hemma bäst.



ENSAM ÄR INTE STARK!

Brasilien Dag 3 & 4

Hejsan.
Vi kom hem jätte sent från matcherna igår så han inte skriva. Men det var en kul erfarenhet.  Resan skulle ta ca 1 timme men tog mer för att brassarnas buss gick sönder på vägen. Men till slut kommer vi fram. Det är en stor ring i ett hus som var som en hangar eller något liknande, med hål i taket och inte alls tjocka väggar, vilket var en väldig tur eftersom det var varmt. Vi som boxade var jag, Siavash, Ferdous, Bashir, Babacar, Maja, Juliana, Annika och Redouane. Niklas är/har varit lite sjuk så han hoppade över dagens match och satsar på lördagen.




















Det är från matcherna den 19/11.

Sen har vi dagens uppdatering. Vi fick reda på matcherna idag. Vi ska boxa kl 15.00 på samma ställe som förra matchen. Jag möter denna gång en av killarna jag sparrade första dagen. Även han southpaw. Det blir riktigt kul. Han är lite bättre enligt papprena än den jag mötte innan. Siavash kommer inte boxa p.g.a. sin näsa. Han vilar upp den och satsar på stadskampen om en vecka i Eriksdalshallen mot Rotterdam. Jag vägde efter våran individuella träning 82.0kg, exakt det som vi får väga så det känns riktigt bra! Jag vet att jag små slarvade lite förra matchen men den här gången ska jag göra Team Ahlin glada och stolta.




Min motståndare i match 1, Thiago Lima






81kg Event
Oscar Ahlin Vs. Yamaguchi Florentino
21/11

Så långt har vi kommit på resan och snart är den slut. Saknar Mina nära och självklart Team Ahlin/Hilti med våra underbara träningar! Tack pappa för allt du har lärt mig. Inte ens brasilianarna rör sig som Team Ahlin.

Nu ska jag sova och ladda till imorgon!
God natt!



ENSAM ÄR INTE STARK!

Brasilien Dag 2

Tja!
Idag har vi tränat tre stycken träningspass. Första passet var bara för att komma igång, andra passet v ar med brasilianarna, där fick vi även reda på matcher, Jag ska möta en lång kille som är southpaw (vänsterhänt) imorgon. Invägningen är mellan kl 8-9 lokal tid. Matcherna börjar kl 19.00. Och så har vi sista träningen för dagen och det var en individuell träning i en jätte fin träning/lek park. fanns jogging rundor på 450 m och på 650 meter. Samt utrustning för att köra mage och andra gymnastiska övningar.













Där är gänget som tränar. Killarna jag sparrar med är (i gul tröja) den killen jag ska möta imorgon (torsdag). Andra killen är en super skön lirare som jag har kommit bra överens med även fast vi inte förstår varandra. Han boxar +91kg. Som igår, än engång skön sparring med dom just jag har kört med, det har varit lätt och snabbt oavsett viktskillnad. Men på matchen blir det  annat.

Eftersom jag har haft lite vikt att ta har jag försökt tänkt på vad jag äter nu sista dagen innan invägning. Efter sista träningen vägde jag 81.3kg vilket är bra eftersom dom bjuder på 1kg. Men att tänka på vad man ska äta är väldigt svårt för att det är väldigt god mat här, och de serveras alltid kött vilket jag älskar! Så lunchen idag såg ut såhär.

Hörs imorgon igen!

ENSAM ÄR INTE STARK!


Brasilien Dag 1

Hejsan!
Nu är jag i Brasilien och bor utanför staden Sao Paulo. Ca 30 min ifrån dock. Det är ca. 27 grader varmt vilket är skönt. men känns självkart tomt utan Pappa och boxningsgänget. Men fick ett dunder avsked på arlanda av Pappa, Mamma och Pelle som var med och körde mig dit.

Kl 5 (lokal tid) tränade vi med brassarna. Vi körde någon slags uppvärmning (som iallafall vi på Hilti inte skulle räkna som uppvärmining) efrer det 3 ronder skuggboxning. Sen vart det dags att sätta på mössa och vantar (huvudskydd och handskar) eftersom dom körde med utslagna handskar så fick jag instruktioner av Babacar Kamara att använda mina 10 oz pro handskar (Grant).  Vi körde även 2 ronder säck och 2 ronder skugg igen. Och en liten nedvarvning.














Killen på första bilderna är en Brasse som går i antingen 91kg eller +91kg. Den andra killenhar varit med i OS och boxar i antingen 69kg eller 75kg! Tungviktaren var på samma nivå som mig när det gäller sparring så vi hade kul och körde lätt men snabbt, OS-boxaren spännde sig mer och ville bevisa. Han fick inte ut så mycket som han ville. Men  alla är super sköna.

Sen vill jag säga tack till AEEB som gör det möjligt att jag kan åka! Tack Kent och Annika Einarsson.
Tack Tom Karlsson för presenterna direkt innan jag åkte. Guld värt. Tack.

Och alla mina när och kära, jag saknar er, men jag kommer hem snart. Och Pappa, allt går bra. Puss!


ENSAM ÄR INTE STARK!


Brasilien Imorgon

Hejsan!
Idag har jag fixat lite saker inför resan till Brasilien imorgon. Jag åker med Stockholms stadslag. Tyvärr kan inte Pappa följa med, men jag har hans tankar och ord i mitt huvud hela tiden när jag är inne i ringen. Skulle vara tryggt att ha med honom som alltid, men jag får ordna den här resan ändå. Det är Sao Paulo vi ska till.



Imorgon är det träning på Hilti kl 10.00, sen är det bara hem och packa. Planet ska lämna Arlanda kl 19.35, men ska vara där redan innan kl 18.00.

Sen vill jag gratulera Patrick Bogere och Badou Jack som gick match i helgen. Patrick vann på KO i rond 2 och Badou vann på KO i rond 1! Stort Grattis!


ENSAM ÄR INTE STARK!

Söndag

Hejsan!
Idag sov jag ut, och tog de lugnt. Kl 17.00 var det träning med stadslaget, denna gång i Narvas lokaler. Vi fick lite information om Brasilien resan. Den 16:e åker vi! Träningen gick bra. Proffsboxarna Badou Jack och Patrick Bogere var där och körde, båda har match i helgen som kommer. Annars var det Jag och Siavash från Tensta BK. Och självklart andra från andra klubbar i Stockholm.
Träningen idag var med som ett extra möte för att vi i "laget" ska lära känna varandra. 

Imorgon hur som helst blir det träning på Hilti. Det ser man alltid fram emot. Pappas härliga pushningar och träningspass. 

Jag vägde mig efter dagens träning och vägde 83.2 kg. vilket jag är väldigt glad över. Trodde jag hade hått upp mycket mer under den veckan som har varit. Så det var en posetiv överraskning!

Nu ska jag lägga mig för att sova och vara stark imorgon på träningen.

Jag har varit super dålig på att ta bilder, ska ladda kameran och ta med den till Hilti imorgon.
Sov Gott!!




ENSAM ÄR INTE STARK! 

 


Onsdag

Tjenare!
Idag har det varit en lugn dag. Det började med Hilti, men idag så agerade jag tränare och fick plåga mina kära kamrater. På träningen var det Hakim, Sofie och Angelique. Sen mötte jag upp Pappa i Gullmarsplan och åkte till vår räddare och nära vänn, Peter Lövgren. Som jag säger varje gång när jag nämner Peters namn så skulle varken jag eller Pappa funka utan honom.

Nu är jag hemma och har ätit. Ikväll blir det jobb på Berns. Jag börjar kl 20.00 så det är ett par timmar kvar. Så man hinner vila upp sig.

Lugn dag idag som jag sa och som ni kan se. Så har inte mycket mer att säga.
Hörs senare!



ENSAM ÄR INTE STARK!

Gbg, Boxning och Vila

Hej igen!
Nu finns det ju ganska mycket att skriva om, men om jag börjar med ACBC, boxningsturnering i Göteborg. Jag klarade vikten alla tre dagar utan något större problem. vart lottad till semifinal på lördagen. Mötte då en kille från Winning BC, Malmö. Vann den matchen med 2-1. Det betyder att två domare har mig som vinnare och en domare har den andra boxaren som vinnare. Killen jag mötte hade tigerbalsam på axlarna som jag fick i ansikte och ögon under matchen vilket inte var så kul. Men lyckades kriga till mig en seger, men inte en av mina bästa prestationer. Söndagen 1/11 mötte jag Philip Jablovski från Skarpnäck i finalen. Själv tycker jag det gick bra, och tyckte att jag hade matchen. Vilka många har sagt till mig efter både från domare, publik och boxare. men poängdomarna dömde vinsten till honom. Så det vart silver.

Det var 11 boxare från Tensta, 3 guld, 4 silver. Johannes Torres som tränar med mig på Hilti vann guld! Hans match gjorde finaldagen till en lyckad sådan. Med hans lycka och kämparglöd. Johannes slog i semin en boxare från Norge, och i finalen en från DIF boxning. Andra turneringen Johannes vinner av sina tre möjliga. Nu är han sex matcher rutinerad. 5-1, 2 ko's (W-L, KO)

 











3/11

Idag var det träning på Hilti kl 9.00. Jag körde lite lätt idag så jag hinner återhämta mig lite efter matcherna. Idag var det Jag, Pappa, Micke, Papy, Joar, Christoffer, Hakim och Sofie. Vi körde lite teknik med varandra.

Efter det vart det hemgång och runt kl 17.00 träffade jag Yosef! Han ville fira min födelsedag nu i efterskott när jag kan äta. Så han bjöd på en super mysig kväll på Jensen's Böfhus. Massa gott! Stort tack Yosef för en underbar kväll och en fin middag!

RSS 2.0