Fightplay.tv

Hejsan!
Jag har varit dålig på att blogga pga många anledningar. Men nu byter jag blogg till http://www.fightplay.tv/author/oscar/. Fightplay.tv erbjöd mig en bloggplats där som jag tog. Så jag hoppas ni följer mig dit!
Stort tack för allt stöd!

ENSAM ÄR INTE STARK!

Kungshamn film

Hejsan! Ni får även denna video från Kungshamn för den e filmad lite bättre! :)
Enjoy!




ENSAM ÄR INTE STARK!

Match från Kungshamn


Rond 1 i Kungshamn!


Rond 2 i Kungshamn!


Rond 3 i Kungshamn!

Blogg

Hejsan!

Jag har varit jätte dålig på att uppdatera bloggen den senaste 1½ veckan. Det har varit snack om att jag kanske ska byta blogg till en annan hemsida, men återkommer med mer info när det är klart.

Det var tävlingar i Uppsala för ca 1½ vecka sedan och åter igen mötte jag samma kille som i Kungshamn. Det gick jätte bra, bättre än första gången. Men trots klarare träffar plus en räkning så förlorade jag med 2-1. Jag fick mycke cred av andra utanför, både av publik, domare, boxare och tränare. Det är bara sikta på en 3:e fight och försöka avsluta för att man inte kan lita på vissa domare. Nya matcher kommer! Men Johannes Torres som tränar med mig på Hilti vann guld mot en Uppsalabo! Grattis! Hela Tensta BK gjorde grymma matcher!

Förhoppningsvis så går jag match på lördag i Västerås, i en gala där. men har inte fått motstånd ännu. Hoppas att det blir, men inte alls säkert.

Jag ska fortsätta skriva så ofta jag kan. Ska skärpa mig än engång!
Hörs snart igen!


ENSAM ÄR INTE STARK!

RSS 2.0