R.I.P 2009!

Hejsan!
Idag tränade vi som vanligt kl 9.00 på Hilti. Det var jag, PappaJohannes, Eddie och Joar. Vi fick ett skönt teknikpass med mycke roliga nya steg och slag! Imorgon är det den sista december och den sista träningen på 2009. Den träningen kommer bli tuff. Men självklart rolig!


Efter nyår kommer jag börja sparra MMA-fightern Papy "Makambo" Abedi minst en gång i veckan. Då börjar vi med två pass om dagen och hård träning igen. Och självklart nya matcher!

Sammanfattning av året 2009:
11 Matcher. 6 vinster, 5 förluster.

Guld, Mellansvenska mästerskapen
Guld, Falken Cup
Silver, ACBC
Brons, Algirdo Sociko Bokso Turnyro (Litauen)
+ Deltagit i Governor Cup i S:t Petersburg och två matcher i Brasilien.















Nu när 2009 lider mot sitt slut, så jag vill passa på att tacka ALLA som har hjälpt mig!

AEEB!

Lövgrens Chiropraktorklinik
!

Hellstone Music
!

Och en hel del privatpersoner!

Hilti Stockholm
!

Tensta BK
!






Ett stort lycka till, till alla mina vänner och alla fighters med ett lyckat och glatt 2010!
 





ENSAM ÄR INTE STARK!

...

Hejsan!
jag har varit riktigt dålig på att blogga senaste tiden. Men har haft mycket att göra nu runt jul och nyår. Men den här veckan har jag börjat öka i träningen och börjar ladda för en ny säsong med massa matcher!
Så efter nyår så blir det två pass om dagen och koll på kosten!

Sen så har Fernando Muñoz fixat och trixat med vår logga som vi planerar att trycka på t-shirt.
Nu ser den ut såhär.



Tack Fernando för loggan!



ENSAM ÄR INTE STARK!

Johannes 25 år

Hejsan!
Idag var jag och PappaJohannes 25 års firande! Det var verkligen jätte kul! Träffade hans familj och åt underbarbart god mat.

Jag vill än engång tacka Johannes med familj för att vi fick komma på bjudningen.
Och Hipp Hipp HURRA!! :)
Grattis Johannes!










ENSAM ÄR INTE STARK!

Fredag, Födelsedags-sparring

Tjenare!
Dagen började med ett träningspass på Hilti kl 10.00. Idag firade vi Johannes Torres 25 års-dag. Vi började med uppvärmning. Efter det magövningar + armhävningar, och efter det skulle vi ta på oss handskar och börja fira Johannes på vårt egna kärleksfulla sätt! På träningen idag blev vi ett skönt gäng! Det var Jag, Pappa, Johannes, Hakim, Hjalmar, Joar, Hinke, Niklas, Fredrik och Sofie. Första ronden för Johannes blev ca 12 minuter lång. Och andra ronden blev ca 15 minuter. Johannes körde bra och vart trött som vem som helst hade blivit. Så det var ett lyckat firande! Sen körde Pappa slut på våra sista krafter på säcken. Det var som vanligt kul och skön stämning.

























Jag vill tack ALLA som är med på träningen. Det är som en liten familj och vi har kul tillsammans!
Tack för ännu en härlig träningsvecka!

ENSAM ÄR INTE STARK!



Träning & Match

Tjenare!
Idag var det träning på Hilti kl 9.00. Det var inget mysigt väder att vakna till och gå ut i. Massa med snö och kalla vindar. Men på träningen så kom iallafall Johannes, Joar, Hjalmar och Hakim. Jag körde ett tufft pass med dom. Det märks att man har fått en del från Farsan, det är ju underbart att plåga sina vänner med hård träning!






Efter träningen var vädret ännu värre. Jag och Hjalmar som gick först till tvärbanan såg ut som snögubbar när vi kom fram.


Imorgon är det Johannes Torres födelsedagsträning! Han fyller 25 på Söndag men vi firar honom imorgon med en hård sparring med alla som dyker upp!




Sen har jag en till match som Fredrik Carlsson i våran träningsgrupp har fixat. Super Sjysst! Den är i två delar för att youtube inte tar mer än 10 min långa klipp.

 

 

Klipp 1: Rond 1 & 2




Klipp 2: Rond 3 samt Resultat


Fler Videos Kommer!


ENSAM ÄR INTE STARK!


Träning & Peter Lövgren

Tjena!
Idag körde jag träningen på Hilti kl 9.00. Pappa mådde inte bra. Vi körde en träning som alla var med och påverkade träningsupplägget för att jag själv ska kunna köra lite själv oxå. Inte bara stå och skrika på dom. Det gick bra. Det var jag, Johannes, Hakim, Joar, Fredrik och Sofie
Imorgon är det träning igen på Hilti kl 9.00 och det blir riktigt kul som vanligt. Hilti-gänget får en alltid att bli på bra humör.






 


Efter det åkte jag till Peter Lövgren. Han hjälpte mig med att knäcka nacken. Det knakade ordentligt. Så om någon har ont i nacke/rygg eller har problem med någon slags skada så är han "the man"! Peter har gjort det möjligt att jag och Pappa kan göra det vi tycker om (vilket jag har sagt förut). Gå gärna in och kolla hans hemsida, där kan du hitta nummer och adress för dom som skulle behöva hjälp av de bästa.

 

 


http://www.lovgrenschiro.com



ENSAM ÄR INTE STARK!

Match



Nu har jag äntligen fått hjälp med hur man lägger in videos. Så Hakim som har klagat lite att jag inte har lagt upp något. Här har du min vänn!
Och ska försöka fixa mer filmer!
Stort tack till Fredrik som kör med oss på Hilti som har ordnat ner filmen till dator och gjort lite ballt med namnen och vilken turnering det är!

ENSAM ÄR INTE STARK!

Resultat m.m.

Hejsan.
Var på ett möte i Tensta BK igår. Fick reda på att jag har match den 16:e januari! Super kul!

Sen pratade jag med MMA-fightern Papy Abedi idag och han berättade om matchen han gick i helgen, Papy vann på K.O. i Rond 1, efter 3 minuter! Stort Grattis!!!
Papy kör mycket boxning med mig och Pappa. Duktig fighter och en väldigt bra sparring partner och vänn.


Sen snackar vi i boxningsgruppen på Hilti om att göra ett par Team Ahlin t-shirts. Försöker få tag i vissa människor som kan göra det möjligt. Så det ska vi jobba på så vi kan ha några t-shirts till i början på nästa år.

Imorgon är det träning på Hilti kl 9.00. Ska bli kul att träffa "familjen" igen!


ENSAM ÄR INTE STARK!

Dag På Dif

Hejsan!
Idag har det vart "LuciaBoxning"Djurgårdens Boxningsklubb. Från Tensta var det två st diplomboxare, en vann en förlorade. Sen var det bara Lii Schacht som var matchboxare. Hon förlorade på poäng efter en tuff match. Johannes Torres fick tyvärr inget motstånd. Men det blir nya tävlingar om ca 1 månad i Uppsala. Jag skulle ha gått en uppvisningsmatch mot Stephen Ablorh, men han skadade sig på träningen igår. Tyvärr. Krya på dig Stephen!
Vi försökte få ihop annat motstånd under gårdagen men ingen hade möjlighet att köra. Nu när man har kommit hem så är man lite seg o trött så det blir en lugn och skön kväll hemma.

Fortsatt trevlig helg!!

ENSAM ÄR INTE STARK!

Julbord, Träning & Uppvisning

Hejsan!
I tisdags var Jag, Pappa och Kent Einarsson (Mr AEEB) på julbord med Punchpralinerna. Vilket var jätte roligat och massa glada miner. Kent vann två st ringside biljetter till landskampen Sverige vs England i Eriksdalshallen nångång i slutet av januari. Vi alla åt och mådde bra! Stort tack till Kent som bjöd oss på detta.


I veckan nu har vi kört jobbiga träningar på Hilti. Pappa har rent utsagt kört skiten ur oss vilket är underbart, Efter! Som vanligt är det skön stämning och roliga pass.

Nu på lördag har Johannes Torres match i månadens "Månadsboxning". Som arrangeras i Örnens Boxningslokal. Det blir match nummer 7 för Våran Torres! Förhoppningsvis kommer jag gå en uppvisningsmatch där oxå, mot Stephen Ablorh. Som oxå tävlar för Tensta BK.

Jag vill oxå tacka alla som tar sig tid för att besöka sidan och skriva inlägg. Jag ska skärpa mig, och uppdatera bloggen oftare.

ENSAM ÄR INTE STARK! 



Onsdag

Tja!
Jag har inte skrivit på några dagar för att det inte har hänt så mycket. Jag har blivit förkyld och har inte tränat på 3 dagar plus helgen. Men ska åka till träningen imorgon och röra lite på sig iallafall! Köra så mycket man kan. Träningen är på Hilti, kl 9.00. Underbart! 
Jag har börjat handla julklappar nu. Och jag har inte så mycket kvar tills jag är helt klar.
Nu ska jag lägga mig för att vila.



ENSAM ÄR INTE STARK!

RSS 2.0